Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Αφρικάνα με powertex

Εδώ είμαι πάλι . . . .  αυτή τη φορά  έφτιαξα μια Αφρικάνα με powertex . Το powertex είναι ένα υλικό που έχει την ιδιότητα να σκληραίνει το υλικό στο οποίο χρησιμοποιείται .Εδώ χρησιμοποίησα καφέ powertex .Τα ρούχα και το τουρμπάνι τα έβαψα με κόκκινο και στις πτυχώσεις των ρούχων χρησιμοποίησα  χρυσό έντονο .  Λάτρεψα  το υλικό , τη διαδικασία και φυσικά το έργο που προορίζεται για δώρο γάμου . Στο youtube θα βρείτε πολλά σχετικά βιντεάκια που θα σας βοηθήσουν αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε . Σας παροτρύνω να δοκιμάσετε . Είμαι σίγουρη πως θα το λατρέψετε όπως κι εγώ .









11 σχόλια:

  1. Καλημέρα!!! Έγινε πολύ ωραίο!!!! Μπράβο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Μαράκι!!!Ευχαριστώ πολύ!!!Κι εσύ φτιάχνεις πολύ όμορφες δημιουργίες....περνάω πάντα από το σπιτάκι σου έστω και για λίγο...Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημερα Μαρια μου!!!!!Πολυ ομορφη η αφρικανα σου!!!θα μας πεις το υλικο που θα το βρουμε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλειο αποτέλεσμα...τα βιντεάκια τα έχω δει..το υλικό που το βρίσκουμε??? σε περιμένω στο σπιτάκι μου για βραβειάκι...φιλιά ....καλό Σ/Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειρήνη πολύ ωραίο.!!!Συγχαρητήρια.!!!Φιλιά.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΛΛΑ ΕΓΕΙΝΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΜΠΡΑΒΟ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΑΣ ΕΛΛΕΙΨΕ ΠΕΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλό μήνα εύχομαι .Θα χρειαστούμε κι άλλες πληροφορίες γιατί είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ καλή!!
    εξαιρετικό μοιάζει το υλικό, δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άψογη!!!!!!!!!!!!! Μα πως γίνεται να την έκανες τόσο τέλεια!!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναστασία μου σε ευχαριστώ.....αλά πίστεψε με είναι πάρα πολύ εύκολο να το κάνει κάποιος...ετοιμάζω ανάρτηση με επόμενο σχετικό έργο όπου έχω φωτογραφίσει τα βασικά βήματα. φιλιά!!!

      Διαγραφή