Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

decoupage σε κερί

  Καλό μήνα!!! Και ναι μπήκαμε στο Δεκέμβρη , που σημαίνει τα Χριστούγεννα πλησιάζουν!!!! Το πνεύμα των  Χριστουγέννων  αρχίζει να μας κυριεύει και σιγά σιγά όλοι αρχίζουν να στολίζουν ..... εμείς βέβαια στο σπίτι μας δεν κρατιόμασταν και στολίσαμε από τα μέσα  του Νοέμβρη .Ο μικρός μου γιος όλη την ώρα πάει στο δέντρο και παίζει με τις χριστουγεννιάτικες μπάλες .
  Ώρα λοιπόν για χριστουγεννιάτικες κατασκευές ,  για να στολίσουμε το σπίτι μας ή να δωρίσουμε σε αγαπημένα μας πρόσωπα . Πήρα ένα λευκό κερί στο οποίο μπαίνει ρεσό . Με την μέθοδο decoupage , την οποία τώρα μαθαίνω μέσα από διάφορα site , κόλλησα το μοτίβο που έκοψα από μια χριστουγεννιάτικη χαρτοπετσέτα . Προσπάθησα με ακρυλικά να δώσω βάθος και τέλος με την ειδική κόλλα ,κόλλησα σε διάφορα σημεία φύλλα χρυσού  . Για πρώτη προσπάθεια δεν βγήκε και άσχημο .... Εύχομαι και σε σας καλές δημιουργικές στιγμές !!!








3 σχόλια:

  1. Καλό μήνα Ρενάκι!!!
    Δηλαδή αν αυτή είναι η πρώτη προσπάθεια, πως θα είναι η 17η? ή, η 23?
    Θα μας τρελάνεις? Είναι πολύ όμορφο, μπράβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλειο Ειρήνη μου!!! Πράγματι, συμφωνώ με τη Stavi, το αποτέλεσμα είναι επαγγελματικό κι όχι κάποιου που το φτιάχνει πρώτη φορά. Κι αυτά τα φύλλα χρυσού που έχεις προσθέσει μου αρέσουν πολύ. Από πού τα αγοράζεις?
    Περιμένω τη συνέχεια, θέλω να βλέπω μια -τουλάχιστον- νέα κατασκευή ανά εβδομάδα.
    Φιλάκια
    Κρίστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειναι πανεμορφο!!! καλη επιτυχια!!!σε ευχαριστω πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή