Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Παιδικό ρολόι από δίσκο φελιζόλ

Γεια σας!!!Και ναι λοιπόν η πρώτη μου ανάρτηση είναι γεγονός!!!Την Παρασκευή που ήμουν στη δουλειά καθώς ήμουν έτοιμη να πετάξω δύο δίσκους φελιζόλ άρχισε να με τρώει το μικρόβιο της ανακύκλωσης.Έτσι μου ήρθε η φαεινή ιδέα .....να φτιάξω ένα παιδικό ρολόι.Αποφάσισα λοιπόν ενόψει Χριστουγέννων να το δωρίσω στα κοριτσάκια της κουμπάρας μου.Δεν θα μπορούσε λοιπόν παρά να είναι γεμάτο ροζ χρώμα,νεραϊδούλες,γκλίτερ και φρου-φρου!!! 
Τον έβαψα λοιπόν με ροζ ακρυλικό χρώμα και με ένα σφουγγαράκι κουζίνας όσο ήταν ακόμα νωπό έκανα την τεχνοτροπία που βλέπετε στην εικόνα.
Αφού μέτρησα τοποθέτησα με την μέθοδο της ντεκουπάζ τα νούμερα του ρολογιού και με όμοιο τρόπο τις νεραϊδούλες.
Πέρασα το περίγραμμα στις δύο νεραϊδούλες με γκλίτερ
και γύρω γύρω με συρραπτικό την κορδέλα φρου-φρου.Και επειδή κάποια ήταν ορατά τα πέρασα και αυτά από πάνω με γκλίτερ.Με ένα μολύβι τρύπησα το δίσκο και τοποθέτησα τον μηχανισμό του ρολογιού.Με την βοήθεια του συρραπτικού τοποθέτησα στην πίσω μεριά ένα ροζ κορδονάκι και...έτοιμο για κρέμασμα!!!!!







6 σχόλια:

  1. Αγάααααπη μου, καλορίζικο!!!!
    Δεν φαντάζεσαι πόσο χαίρομαι που γράφω τελικά στο μπλοκοσπιτάκι σου, και δη ως πρώτη αναγνώστρια!!!! Είμαι σίγουρη οτι θα μας εκπλήσεις όμορφα με τις κατασκευές - δημιουργίες σου, και αν κρίνω με την πρώτη παρουσίαση θα μας αφήσεις χωρίς λαλιά!
    Τυχερά τα κοριτσάκια της κουμπάρας σου!!!
    Σε φιλώ γλυκά & καλή αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ' ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!!!Πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Ειρήνη μου,
    τέλειες οι ιδέες σου και οι κατασκευές σου!!! Τελικά μπορούμε πράγματι να φτιάξουμε πολλές φορές μόνοι μας δώρα για τους αγαπημένους μας, που να είναι εξίσου καλά και εμφανίσιμα με τα έτοιμα, πιο φθηνά και σίγουρα φτιαγμένα με περισσότερη αγάπη. Περιμένω με αγωνία τη συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!
    ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΩΡΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΙΛΕΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστώ πολύ!!!Έτοιμο και το δωράκι μου για την ανταλλαγή δώρων, ζωγραφισμένο με πολλή αγάπη και ειδικά για την περίσταση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΚΙ ΕΓΩ!!! ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ! ΜΠΡΑΒΟ! ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ !!! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή