Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Συνέχεια με powertex

Γεια σας ! ! ! Επόμενη προσπάθεια με powertex προορισμένο και αυτό για δώρο . Τράβηξα και κάποιες φωτογραφίες από τα πρώτα βήματα που τα  χέρια μου ήταν ακόμα καθαρά . Στην προηγούμενη ανάρτηση μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις οδηγίες .
































Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Πληροφορίες σχετικά με την Αφρικάνα με powertex

Καλό μήνα σε όλους ! ! ! Επειδή είδα από τα σχόλια που μου αφήσατε ότι θα θέλατε παραπάνω πληροφορίες σχετικά με την προηγούμενή μου ανάρτηση , σκέφτηκα  να σας απαντήσω μέσω αυτής της ανάρτησης  ώστε να σας βοηθήσω  όσο  περισσότερο μπορώ . Τα υλικά όλα τα αγόρασα  από την ίδια την αντιπρόσωπο της powertex την Μαριάννα  Κοντοέ , η οποία με την ευκαιρία να σας ενημερώσω ότι διοργανώνει μια έκθεση γεμάτη χειροτεχνήματα, που όλα της τα έσοδα θα διατεθούν στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό Make-Α-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), ο οποίος πραγματοποιεί τις ευχές παιδιών 3-18 ετών με απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με χαρά, δύναμη και ελπίδα (www.makeawish.gr)

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο 8 Δυτικά, στο Αιγάλεω από τις 18 έως και τις 27 Μαΐου 2012.Αν θέλετε να προσφέρετε κάποιο  έργο  για το σκοπό αυτό, θα πρέπει να  παραδοθεί μέχρι και τις 8 Μαΐου (κατόπιν συνεννόησης) στη διεύθυνση Ι. Προδρόμου 13 T.K.: 13122, Ίλιον.
Επανέρχομαι τώρα στο θέμα μας . Αν μπείτε στο e-shop της powertex  θα βρείτε μεγάλη ποικιλία  υλικών ( www.powertex.com ) . Ανάμεσα σε αυτά είναι και αγαλματίδια από το πρόσωπο έως το μπούστο . Ένα από αυτά είναι και η Αφρικάνα που χρησιμοποίησα κι εγώ . Την κόλλησα  με θερμόκολλα σε μια ξύλινη βάση και έπειτα με μπόλικο αλουμινόχαρτο έφτιαξα το σώμα σβήνοντας όπως κατέβαινε . Πάνω από το αλουμινόχαρτο έβαλα μπόλικη χαρτοταινία για να σταθεροποιηθεί . Πέρασα όλο το αγαλματίδιο αλλά και την ξύλινη βάση με καφέ powertex . Το φόρεμα είναι από ένα παλιό  μακό μπλουζάκι το οποίο βούτηξα μέσα στο powertex .Η εσάρπα είναι από ένα ελαστικό διχτάκι το οποίο αγόρασα από εκεί . Γενικά όσο πιο βαμβακερό είναι το ύφασμα τόσο καλύτερη απορροφητικότητα έχει . Στο youtube μπορείτε να βρείτε σχετικά βιντεάκια . Ελπίζω να σας βοήθησα !!!